Flatljus

En webblogg av David Elmfeldt kring fotosidan.se, foto, community och annat mys.

På måndag börjar Magnus Fröderberg

På måndag är det nya tider på redaktionen. Då börjar Magnus Fröderberg (som närmast varit chefredaktör på Kamera&Bild). Det skall blir riktigt kul att jobba med honom. Speciellt som Magnus kommer från Skåne som jag. Då känns det liksom som man har något gemensamt, tex att kunna prata så att de andra på kontoret inte förstår. Men jämför man med vår pryltestare Jesper Ekvall så pratar vi hur tydligt som helst. Jesper däremot han pratar både fort och helsingborgska och då sitter vår utvecklare Jim Heikkinen bara och gapar och försöker förtvivlat tolka orden som kommer ur munnen.

På måndag väntar unpacking party för Magnus. Jag är faktiskt lite avundsjuk för hur mysigt är det inte med ett orört fräscht tangentbord och en skärm utan ett enda damkorn..

Added 2011-01-06 13:33 | Read 5581 times. | Permalink
Utökning av redaktionen eller ska Magnus ersätta någon? Kul förresten att du/ni presenterar vad som händer bakom kulisserna!
Ska bli spännande att följa Magnus och er övriga ytterligare ett år.Det har blivit ganska många nu och FS sajten har fått ett avservärt lyft nu med alla nyheter.God Fortsättning på 2011.
Grattis FS!
De e ett bra kap ni gjort!
/B
Åhhhh, vad härligt med Skånska..... Ni har inte tankar på en ljudupplaga?? :)
Ser fram emot ett 2011 med FS och dess goda medlemmar..... bilder och bra reportage.
God fortsättning för FS! /Peter-L



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number seventeen as digits in this field