Flatljus

En webblogg av David Elmfeldt kring fotosidan.se, foto, community och annat mys.

Äntligen navigering i blogginlägg med bred layout

En miss i bred blogglayout var att i ett enskild inlägg så fanns ingen info om författare och info. Det påtalades och sent skall syndaren vakna. Nu finns det på plats. Ursäkta väntan!

Inlagt 2020-11-12 21:34 | Läst 686 ggr. | Permalink
Hej David.
Det ser godt ud og var savnet.
Med mange venlige hilsener fra Erik/DK.
Jo, jag har saknat det länge och det har ställt till det ibland. Men bättre sent än aldrig. (Sen vet jag en sak till som utlovats men ej ännu införts.)
Fint att utgivare kom in, dock ökade avståndet mellan bilderna efter detta, förut kunde bilderna ligga ganska tight men nu är det onödigt stort avstånd och på båda sidorna om texten. Något händer med texten, när jag skriver är den vänsterjusterad men när man publicerar är den mitt centrerad

Har inget med detta att göra men, skrev någon gång tidigare att det hade varit fint om man kunde få med filnamnet under bilden som ett val, om detta är möjligt?

Och något som inte alls hör hit, kunde man få förstasidan på FS att uppdatera sig oftare än en gång per dag?
Svar från David Elmfeldt 2020-11-21 11:21
Oki! Tanken är att:

bild
text
bild

skall få luft så att texten inte ligger kloss mot bilder. Ev får man lösa det genom fler "formateringar", alltså de saker som man markera via Format - Fs bloggar. Där kanske det måste till någon till för att kunna styra bättre. Jag kikar.

Att texten blir centrerad är fel. Har du någon länk där det blir fel så skall jag fixa.
pdahlen 2020-11-21 11:36
Fast det är ju bra om det ser ut som när man skriver. Lägger man texten direkt under bilden för att visa att den hör dit så blir det någon cm lucka när man sedan publicerar. Avstånd kan man ju skapa själv.

En sak till som jag glömde, om du har massa bilder i bloggen och trycker på en kommentar för att svara så hamnar man inte i rutan för svar utan någonstans mitt ibland bilderna, så för varje svar måste jag scrolla ner(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver