Flatljus

En webblogg av David Elmfeldt kring fotosidan.se, foto, community och annat mys.

Nu tydligare läsningsstatistik

Eftersom vi byggt Fotosidan helt själva under lång tid så finns det ibland ologiska saker. En sådan var att man endast kunde se antal läsningar av ett inlägg via visningssidan av ett enskilt inlägg. Nu har jag fixat så man ser den informationen på bloggens startsidas inläggslista men framförallt så ser man det är adminläget och listan med alla inlägg man skrivit. Så nu har ni bättre överblick!

Inlagt 2020-02-12 09:34 | Läst 1731 ggr. | Permalink
👍
fast om man nu ska ge något negativitet när allt pekar uppåt, så visas siffrorna på en rad och ordet läsning på nästa rad på min iPad, att kolumnen är för smal. Däremot titeln har väldigt stort utrymme
Hej,
Utmärkt bra. Det ger bloggaren en överblick om hur utvecklingen är för bloggandet.

Det är ju lite glest med antalet bloggare. Statistik kan visa den som funderar på att starta med foto-bloggande på FS hur stort läsandet är på sikt.
Jag tror att lite mer stödjande (lockande) statistik kunde plockas ut med lite programmerings arbete.
— totala antalet läsare per år för varje bloggare anges på bloggarens sida
— genomsnittligt antal läsare av en blogg på FS under flera år och därmed trolig utveckling för en blogg
— utvecklingen av det totala bloggandet på FS

Skriv en artikel på sidan och i tidskriften om hur trevligt bloggandet på FS är. Visa upp stödjande statistik om hur bra det är att blogga på FS och att man når en stor publik som är intresserade av fotografi.

Ha det väl
Bob
Ja, det kunde finnas fler bloggare. Bra när tröskeln är låg, att det inte behöver handla om vinnarbilder, hellre då olika fotografers "dagbok". Och ja, skapa gärna PR för att locka fler.
- hawk
Erik Madsen 2020-02-12 20:29
Enig Håkan.
Det er netop DAGBOK, som er det vigtigste ved en BLOGG.
Mvh. Erik/DK.
Ja, det kunde finnas fler bloggare. Bra när tröskeln är låg, att det inte behöver handla om vinnarbilder, hellre då olika fotografers "dagbok". Och ja, skapa gärna PR för att locka fler.
- hawk(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?