Flatljus

En webblogg av David Elmfeldt kring fotosidan.se, foto, community och annat mys.

En proffsleverans



Min fru behövde nya bilder på sig och hon frågade mig om jag hade någon fotograf som jag kunde rekommendera och den första som slog mig var Stefan Tell. Det som han gör riktigt smart är att han kommer ut med sina prylar och fotograferar på plats. Dessutom skriver han lödiga blogginlägg. Nu har han skrivit ett långt blogginlägg som jag rekommenderar eftersom den är fylld med praktiska och smarta tips för dig som vill fotografera porträtt på plats och ljussätter med blixtar. 

Added 2020-01-14 09:44 | Read 2353 times. | Permalink
Läste Stefans inlägg. Och visst är det intressant att se hur ett proffs jobbar. Men nog hade du David grejat det där själv!

(Intressant också hur det verkar vara på modet nu att ofta lämna rejält med luft ovantill vid porträttfoto.)
Svar från David Elmfeldt 2020-01-14 17:44
Mja. Jag hade nog klarat hyfsat men det var ett tag sen och ljussättning är inte helt lätt.
Det var en öppen och fin blogg, rolig att läsa. Har egentligen bara ögnat igenom den än, men den kommer jag läsa ordentligt. Det som slår mig här, liksom andra gånger jag träffat proffs (inte bara inom foto), är att dom ofta är öppna och generösa med det dom kan, inget som helst behov att trycka ner eller se ner på dom som inte kan lika mycket (det förefaller mig vanligare hos andra som kanske gärna vill betraktas som proffs....). Hoppas din fru blev nöjd med slutresultatet! Hälsningar/ Björn



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number ninetyseven as digits in this field