Flatljus

En webblogg av David Elmfeldt kring fotosidan.se, foto, community och annat mys.

Justerat typo på bloggindex

För att harmonisera med bloggarnas nya typsnitt i rubrik och brödtext så är nu även bloggindex anpassat. Tycker det ser propert och seriöst ut. Hoppas ni också gillar. :)

Added 2019-05-09 09:27 | Read 1744 times. | Permalink
Radavståndet i rubriken är allt annat än tilltalande !
Kanske ser bloggrubriken lite stor ut när man ser den på fotosidans förstasida, de senast publicerade. Ser bättre ut i själva bloggen.
Det ser mycket bra ut!
Hälsn!
Ser toppen ut! Bra jobbat.

MvH
Johnny
Snyggt, fint men ändå modern känsla i själva bloggen. Utmärkt! Vid långa bloggrubriker på förstasidan (som t.ex Bengt Björkboms Straight 4601) så flyter raderna ihop så att det blir svårt att läsa och kanske inte helt 100%-igt när det gäller estetiken heller. Kan man ha en något mindre storlek på tecknen på förstasidans rubrik eller leder det till andra problem?

Jag är lekman på området men jag funderar också på helheten och skillnaden i typsnitt etc mellan bloggar och övriga delar av förstasidan. Inget som man inte kan leva med och kanske mest ovana, men lite skaver det tycker jag. Samtidigt finns det säkert en tanke med att grafiskt skilja bloggar och övriga delar.

F
Svar från David Elmfeldt 2019-05-09 12:53
Hej! Tack för feedback! Ja tanken är att de skall särskilja sig lite för att markera att de är personliga.
Rubrikerna har alldeles för litet rad avstånd, underkägel. Åtminstone när jag tittar på paddan. Upp och nerstaplar hakar i varandra. Det borde gå att justera till 0-kägel. Det är visserligen sant att rubriker ska sättas med mindre kägel än brödet, men här blev det lite för kraftigt. Med reservation för att det är min padda som spökar.
Svar från David Elmfeldt 2019-05-09 12:54
Tack! Skall kika lite på det!



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number eleven as digits in this field