Flatljus

En webblogg av David Elmfeldt kring fotosidan.se, foto, community och annat mys.

Lite bättre navigering i forumet

Idag har vi gjort en smärre justering men som borde ge en del nytta och det är hur man har koll på senaste inlägg och navigeringen till dem.

Tidigare var det en väldigt liten pil (som var i princip omöjlig använda mobilt) men den är nu ersatt av en mer tydlig ikon på färgplatta. Förändringen syns på Senaste inlägg och Nya olästa inlägg.

Inlagt 2017-08-24 12:51 | Läst 1515 ggr. | Permalink
Ok, blev lite bättre alla fall. Men tycker den gula färgen tar alldeles för mycket uppmärksamhet, speciellt på knapparna så tycker jag det stör och färgen passar inte riktigt ihop med resten av färgerna.

Men det är bara min åsikt :-)
Svar från David Elmfeldt 2017-08-24 15:05
Färg och form är alltid lurigt. Inget är satt i sten men vi kör så här en stund.

Vad saknar du i själva funktionen för att den skall bli bra?
Klart lättare att trycka på, även om jag håller med ovanstående om att den gula färgen som lagts in på några ställen är väl ilsken mot resten som i princip bara är gråskala.

Det jag saknar, som jag skrev i tråden, är avdelaren och/eller tidsstämplarna. Om man använder Nya inlägg, vilket jag föredrar, så blir det ganska hopplöst mobilt. Det går inte att se vilka trådar som har uppdaterats om man inte ständigt markerar allting som läst, vilket inte är en bra lösning. Tidsstämplarna är förmodligen svåra att få in, men det borde gå att få in en avdelare. Alltså "Ämnena nedan har inte blivit uppdaterade sedan..." som finns på skrivbordet. Det behöver ju inte stå en sådan textharang, utan det skulle ju räcka med ett tydligt streck e dyl så att man ser skillnad. Alternativt om man kan korta texten till något som får plats, så att den vanliga kan ligga kvar.(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?

XXX